Skip to content

LEKKER SMIKKELEN
en smullen
BIJ OVERDAIPS

Vanaf 15 september zijn de openingstijden bij Overdaips gewijzigd:

Maandag t/m vrijdag: vanaf 16.00
Zaterdag en zondag: vanaf 15.00

Tot en met 31 oktober blijven wij 7 dagen per week geopend. Vanaf 1 november bent u vrijdag, zaterdag, zondag én maandag vanaf 16.00 van harte welkom! De keuken is geopend tot 20.00. Bij slecht weer wordt onze overdekte hellingbaan vanaf 16.30 omgetoverd tot gezellig restaurant. Om teleurstelling te voorkomen raden wij vooraf reserveren aan.

Op de menukaart staan internationale gerechten, deels bereid in een traditionele Tandoori klei-oven. U kunt bij ons terecht voor koffie, lunch en diner. Wij bakken al onze sweets in eigen keuken. Vast op de kaart: Appeltaart, appelkrokantjes met warme vanillesaus en Duitse “Käsekuchen” (ovengebakken kwarktaart) met seizoensfruit. Ook bestaat de mogelijkheid om vóór openingstijden koffie te kopen uit een zelfbedieningsapparaat.

Onze lunch- en dinerkaart bevat gerechten uit alle delen van de wereld. Ook voor bij borrel kunt u kiezen uit diverse lekkere hapjes. Onze specialiteit zijn kleine loempia’s die we zelf maken.

In verband met toenemende drukte hebben wij helaas moeten besluiten om tot nader bericht geen afhaalmogelijkheid meer aan te bieden. Na het seizoen sluiten we een aantal weken onze deuren om het restaurantgedeelte aan de voorzijde af te bouwen. Hierna bent u tot 15 maart 2022 op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van harte welkom in ons nieuwe restaurant met houtkachel en uitzicht op het Reitdiep. Vanaf 15 maart 2022  zijn wij weer zeven dagen in de week geopend.